10 oct 2019 - Stiri

Viorica Dancila, la Parlament: Ma uit in sala si vad aceeasi oameni amatori si iresponsabili

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, în plenul Parlamentului unde se votează moţiunea de cenzură, că aştepta d ela Opoziţie să înveţe lecţia şi să vină cu un proiect clar şi o echipă guvernamentală.

,,Suntem la votul unei noi motiuni de cenzura. Ma uit in sala si vad aceeasi oameni amatori si iresponsabili. Nu v-ati schimbat prea mult in ultimele luni de cand ne-am aflat in acelasi context din care eu personal am crezut ca ati invatat ceva. Ca nu puteti veni sa dati jos guvernul cu temele nefacute, ca nu puteti sfida romanii, ca e nevoie sa veniti si echipa guvernamentala si programa de guvernare. Ne e clar cu vreti sa o demolati, ne-am lamurit. Cum aveti de gand sa reconstruiti, stimati initiatori ai motiunii. Din pacate, nu ati inteles nimic. Haideti sa vedem cine sunt artizanii acestei stari de instabilitate. Acest guvern a fost tinta presedintelui Romaniei, un precendent periculos pentru democratie, pentru separarea puterilor in stat", a declarat Viorica Dancila, in plenul Parlamentului.

,,Ati avut sprijinul si implicarea toala a presedintelui Romaniei in aceasta campanie agresiva de destabilizare a Guvernlui. Ati avut un demers virulent din partea candidatului Iohannis. O lupta oarba pornita de la cel mai irespnsabil presedinte pe care Romania l-a cunoscut vreodata. A pornit o campanie toxica impotriva Guvernului", a mai spus premierul.

Sursa : www.mediafax.ro