20 ian 2021 - Stiri

Vicepremierii si ministrii Guvernului Citu se vaccineaza impotriva COVID-19

Vicepremierii si ministrii Guvernului se vaccineaza, incepand cu ora 10.00, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar "Dr. Carol Davila".

Sosirea membrilor Guvernului la Spitalul Universitar de Urgenta Militar "Dr. Carol Davila" se va face in grupuri de cate patru persoane, la un interval de aproximativ 20 de minute.

Primii sositi sa se vaccineze au fost ministrul de Interne, Lucian Bode, vicepremierii Kelemen Hunor si Dan Barna, si ministrul de Finante, Alexandru Nazare.

,,Pentru ca Romania sa reintre intr-o logica fireasca si intr-o logica de sanatate publica, recomand tuturor sa se inscrie si sa mearga sa se vaccineze. E singura cale prin care putem sa iesim din logica pandemiei. Vaccinul e sigur, vaccinul e necesar", a spus Dan Barna, dupa ce s-a vaccinat.

La randul sau, celalalt vicepremier, Kelemen Hunor, spune ca prin vaccinare Romania poate depasi aceasta etapa a pandemiei.

,,Incet-incet putem reveni la viata noastra normala, de aceea recomand tuturor sa mearga la vaccinare. Nu exista niciun pericol. E un vaccin modern, de tip nou", adauga Kelemen Hunor.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, afirma ca s-a vaccinat ,,avand un sentiment de incredere in stiinta, incredere ca suntem pe drumul cel bun".

Premierul Florin Citu s-a vaccinat sambata, iar presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat vineri.

Sursa : www.mediafax.ro