03 aug 2022 - Stiri

Un secretar de stat s-a ,,prelins" la sedinta de Guvern. Acesta are COVID: ,,Respir ca pestele, dar nu mor"

Secretarul de stat la Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu, care a participat miercuri la şedinţa de Guvern, a anunţat că a fost testat pozitiv Covid-19: „Am puţine ameţeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peştele, dar nu mor”

,,Dragi prieteni si colegi, unii dintre voi stiti deja, altii aflati acum: azi m-am <prelins> putin in timpul sedintei de Guvern, apoi am avut un episod de <brake dance> fara sa vreau. Ii multumesc lui Alexandru Rafila pentru reactia rapida si pentru ca a avut grija de mine, pana a ajuns ambulanta, care m-a dus la Matei Bals. Da, medicii au depistat ca am Covid si le multumesc pentru mobilizare. Am putine ameteli, frisoane, dureri de cap, respir ca pestele, dar nu mor", scrie pe Facebook Cristian vasilcoiu.

El precizeaza ca a purtat masca.

,,Imi cer scuze fata de colegii din minister, Guvern si partid si le multumesc pentru mesaje si sustinere. Am anuntat pe toata lumea cu care m-am intalnit recent. Sunt vaccinat, am mai avut Covid, nu am trecut chiar usor prin el, se pare ca nici acum. Ne vedem luni, ca nu scapa nimeni de mine asa usor", incheie Vasilcoiu.

Sursa : www.mediafax.ro