23 sep 2021 - Stiri

Uma Thurman: ,,Am facut un avort cand eram adolescenta". Actrita este impotriva legii anti-avort din Texas

Uma Thurman si-a dorit sa ia atitudine impotriva , incredintand publicatiei Washington Post un editorial in care spune povestea ,,durerii sale private", cand a facut avort.

,,A fost cel mai negru secret al meu de pana acum si ti-l impartasesc din casa in care mi-am crescut cei trei copii, care sunt mandria si bucuria mea", a scris actrita in articolul preluat si pe Instagram. Uma are doi copii (Maya si Levon) cu Ethan Hawke si o fiica (Luna) de la fostul partener, Arpad Busson.

,,Aceasta lege este inca un alt instrument de discriminare impotriva celor care sunt dezavantajate din punct de vedere economic si adesea si impotriva partenerilor lor - a continuat Thurman. De asemenea, ma intristez ca ii pune pe cetateni unul impotriva celuilalt".

Folosind propria poveste ca exemplu, vedeta a subliniat apoi cum decizia ei de a avorta la o varsta frageda, cand se simtea in imposibilitatea de a avea o casa stabila, i-a permis apoi sa aiba copii cand a fost pregatita.

,,Pentru voi, toate femeile si fetele din Texas, carora le este frica sa nu fie traumatizate, carora le este teama sa nu fie persecutati de vanatorii de recompense si care sunteti vulnerabile doar pentru ca aveti un pantec, va spun: aveti curaj! ", a concluzionat Thurman, care a primit pe retelele de socializare multumiri de la multe femei pentru ca si-a spus povestea.

Sursa : www.mediafax.ro