24 iun 2018 - Stiri

Stanescu, o noua declaratie controversata, dupa metafora "cu arma la picior": Daca trei-patru mii de oameni fac legea in aceasta tara este o mare greseala

Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu a afirmat că expresia folosită sâmbătă, când a cerut că social-democraţilor să fie pregătiţi de fiecare dată ”cu arma la picior”, a fost o metaforă, însă i se pare în continuare greşit ca 3.000 - 4.000 de oameni câţi protestează ”să facă legea”.

"Expresia <> a fost o metafora, dar sigur ca ma gandesc la astfel de lucruri atunci cand in Piata Victoriei sunt cateva mii de oameni. Daca ne gandim ca trei-patru mii de oameni reusesc sa faca legea in aceasta tara este o mare greseala, pentru ca sustinerea pe care o are Partidul Social Democrat este de 3,5 milioane de oameni. Acestia ne-au votat si noi trebuie sa ducem la indeplinire programul de guvernare si tot ceea ce am promis", a declarat Stanescu duminica, la Cezieni.

Intrebat daca este posibil un nou miting al social-democratilor, vicepresedintele PSD a raspuns ca ,,este posibil orice".

"Urmatoarele saptamani cred ca vor fi foarte agitate din punct de vedere politic, la nivel national. Daca este nevoie, vom organiza un nou miting. Niciodata, Oltul n-a fost atat de bine organizat, sa vii cu 10.000 de oameni la Bucuresti nu este usor si este vorba despre infrastructura de transport care exista la aceasta ora, iar majoritatea judetelor au venit cu ce au promis. Oamenii au venit cu drag, sa stiti, nu epatez cand spun lucrul asta. Au venit cu drag la Bucuresti!", a mai declarat Paul Stanescu.

Vicepremierul a afirmat ca protestatarii din Piata Victoriei nu ii reprezinta pe toti romanii si ca ,,daca nu inteleg, trebuie sa-i fortam".

,,Daca escaladeaza lucrurile, trebuie sa facem si noi un miting pentru ca trebuie sa spunem ca noi, partidul fara ALDE, am fost votati de aproape patru milioane de oameni. Oamenii au votat programul partidului, care a fost aprobat in Parlamentul Romaniei. Daca nu inteleg, trebuie sa-i fortam, cu ghilimelele de rigoare, sa inteleaga acest lucru. Dupa aceea sunt alegeri, poate le castiga ei, vedem! Ce rezolva ei, daca in fiecare seara fac miting fara autorizatie, o mie-doua mii de oameni? Pana la urma, media prezinta denaturat anumite lucruri. Adica doua mii de oameni din Piata Victoriei ii reprezinta pe cei care voteaza in aceasta tara? Este gresit", a conchis Paul Stanescu.

Sursa : www.mediafax.ro