21 aug 2019 - Stiri

Secretariatul General al Guvernului vrea sa cumpere echipamente IT de peste 1,7 milioane lei

Secretariatul General al Guvernului vrea să achiziţioneze calculatoare şi echipamente de reţea, cum ar fi calculatoare, laptop-uri, imprimante, echipamente de prelucrare grafică şi de comunicaţie. Valoare estimată a contractului este de 1.731.935 de lei.

Conform portalului on-line al Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP), Secretariatul General al Guvernului (SGG) a pornit o procedura de achizitie pentru echipamente de tehnica de calcul: statii de lucru desktop - 60 bucati, statii de lucru mobile-10 bucati, statii de lucru mobile pentru prelucrare grafica si statii de lucru desktop prelucrare grafica - 12/1 buc.

Totodata, in contractul de achizitie mai figureaza si intentia de cumparare a 4 imprimante multifunctionale color si 13 imprimante pentru grup de lucru 5 de utilizatori.

Primul lot al achizitiei, care include echipamentele de tehnica de calcul, echipamentele grafice si imprimante are o valoare estimata de 1.027.715 de lei.

Contractul mai contine un al doilea lot care include achizitionarea unor echipamente pentru infrastructura de comunicatii: - acces Point WiFi - 10 bucati; - upgrade solutie WiFi Corp A Palat Victoria - 40 bucati; - switch etbernet 24 porturi 1GB - 10 bucati; - switch core datacenter - 2 bucati.

Valoare estimata a lotului al doilea este de 704.220 lei.

Anuntul SGG a fost publicat in SEAP pe 17 august, data limita pentru depunerea ofertelor fiind 23 septembrie, iar contractul este de tip furnizare/cumparare prin licitatie dechisa.

Sursa : www.mediafax.ro