10 apr 2018 - Stiri

Reactie nervoasa a lui Trump dupa ce FBI a perchezitionat biroul avocatului sau. ,,Este o rusine"

Preşedintele american Donald Trump a afirmat că descinderea agenţilor FBI la biroul avocatului său personal, Michael Cohen, reprezintă "o ruşine" şi "un atac la adresa ţării", informează site-ul cotidianului The New York Times.,

"Este o situatie rusinoasa. O adevarata vanatoare de vrajitoare", a declarat Trump in deschiderea unei reuniuni privind Siria, la care participa o serie de oficiali americani.

Intrebat daca va incerca sa-l concedieze pe procurorul special Robert Mueller, Trump a raspuns: "Ei bine, cred ca este rusinos ceea ce se petrece. Vom vedea ce s-ar putea intampla".

Presedintele american a mai catalogat echipa procurorului special Muller drept "cel mai partinitor grup de oameni", afirmand ca majoritatea echipei este democrata si mai sunt cativa republicani care au lucrat pentru predecesorul sau la Casa Alba, Barack Obama.

Michael Cohen, avocatul personal si un apropiat al lui Donald Trump de mai multi ani, este deja in vizorul anchetatorilor americani in legatura cu activitatea sa in Rusia in cadrul organizatiei Trump. Avocatul mai este investigat si pentru presupuse incalcari privind finantarea campaniei prezidentiale din anul 2016.

Agentii FBI au efectuat luni o perchezitie la biroul lui Michael Cohen, avocatului personal al presedintelui american Donald Trump, confiscand mai multe documente privind o serie de subiecte, inclusiv privind presupuse tranzactii catre o actrita de filme pentru adulti, Stormy Daniels, care pretinde ca ar fi avut in trecut o relatie amoroasa cu Trump.

Sursa : www.gandul.info