26 oct 2021 - Stiri

Raspunsul USR la propunerea PNL. Armistitiu exista deja in Parlament, este nevoie de mai mult

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a anunţat marţi seara că este nevoie de mai mult decât un armistiţiu politic, aşa cum au solicitat liberalii. În plus, armistiţiu există deja în Parlament, a mai spus Cioloş.

Reactia USR a venit la putin timp dupa ce presedintele PNL, Florin Citu, a anuntat public ca liberalii propun incheierea unui armistitiu intre fortele politice parlamentare.

Armistitiu exista deja in Parlament, cand au fost propuneri privind rezolvarea crizei, in afara de AUR, toate partidele au votat, a declarat presedintele USR, Dacian Ciolos.

Este nevoie de mai mult, este nevoie de un guvern stabil care sa vina si cu solutii la criza si cu masuri de reforma, a adaugat Dacian Ciolos.

In plus, reprezentantii USR vor inceperea discutiilor privind refacerea aliantei de guvernare PNL-UDMR-USR.

Este important sa renuntam la tergiversari si sa ne asezam la masa discutiilor, exista posibilitatea formarii unei majoritati in Parlament, a precizat liderul USR.

Nici liderii PSD nu au dat un raspuns clar la solicitarea facuta de PNL. PSD asteapta un armistitiu agreat de toate partidele de dreapta care au aruncat tara in criza, au anuntat social-democratii dupa ce au primit documentul semnat de premierul desemnat Nicolae Ciuca.

Sursa : www.mediafax.ro