30 sep 2020 - Stiri

PSD anunta furt de proportii la locale: Avem un dosar intreg cu dovezi DOCUMENT

Frauda. Acesta e cuvantul pe care-l auzi de duminica seara, cand urnele s-au inchis. Dupa scandalul de la Sector 1, care inca nu s-a incheiat, PSD vine cu alta plangere.

Acuza furt de proportii. Sorin Grindeanu a prezentat documente care demonstreaza fraudarea. Hotii striga hotii, a spus Sorin Grindeanu, prim-vicepresedintele PSD. El a venit cu trei exemple: numarul de voturi inregistrate de membrii din sectia de votare difera de cele date de Autoritatea Electorale Permanenta.

,,Exista o diferenta intre numarul persoanelor care au votat si cele identificate cu semnatura si buletinul pe liste", a spus prim-vicepresedintele PSD. Grindeanu a aratat si procese verbale, despre care spune ca nu arata in regula.

Grindeanu a spus ca sunt doar cateva exemple, dar social-democratii au un dosar intreg pe care vor sa il dezvaluie. Ei vor renumararea voturilor, pentru a inlatura suspiciunile.

Iti readuc aminte ca PSD a cerut renumararea si la Sectorul 1, dar USR-PLUS spune ca nu exista baza legala pentru acest lucru.

by

by

by

Sursa : www.mediafax.ro