30 mai 2020 - Stiri

Poza cu Orban de la Guvern, subiect de discutie intre internauti. "Fac probe pentru 1 iunie, pentru deschiderea restaurantelor"

Sunt sute de mii de comentarii pe paginile de socializare cu privire la poza aparuta cu Ludovic Orban si ministri care beau si fumeaza la Guvern. Oamenii spun ca daca cei care fac legi le incalca, ei de ce sa le respecte. Poza a fost analizata bine de internauti, care spun ca bauturile de pe masa lui Orban sunt rafinate.

- "Sper ca acum isi da lumea seama cat de fara sens sunt mastile si distantarea sociala. Sa nu uitam ca tot ei au dat legea cu fumatul interzis in spatiile publice"

- "Ei nu trebuie sa respecte distantarea sociala? De ce ei nu au masti? Noua ne spun de fiecare data sa purtam masti. Cum mai putem avea incredere in ei cand tocmai ei nu respecta legea ?"

- "Tigarile pe care le fumeaza domnul ministru de externe sunt foarte scumpe, sunt cubaneze".

- "In timp ce oamenii nu au un loc de munca ei stau si beau batuturi foarte scumpe. Sampanie si whisky care costa aproape cat pensia unui roman".

- "Ludovic zici ca e Corleone in aceasta poza"

- "Fatarnicia acestor personaje ii impinge direct in tomberonul imoralitatii. Batjocura, cinism, aroganta. Despre asta este vorba in acest tablou trist cu oameni veseli".

- "Fac probe pentru 1 iunie, pentru deschiderea restaurantelor"

Sursa : www.mediafax.ro