25 mai 2023 - Stiri

Perchezitii la mai multe sedii ale Postei Romane - sunt vizate fapte de coruptie

Procurorii DNA din Iaşi fac percheziţii, joi, la cinci sedii ale Poştei Române, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie în legătură cu încheierea unor contracte de achiziţii publice, comise în perioada 2022-2023.

Potrivit DNA, procurorii anticoruptie din cadrul Serviciului teritorial Iasi fac, joi, cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie in legatura cu incheierea unor contracte de achizitii publice, comise in perioada 2022-2023.

Astfel, joi, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii in 5 locatii situate pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Iasi si Bacau, din care doua sunt sedii ale unor institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca institutiile publice sunt sedii ale Postei Romane.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin din partea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi si din partea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bacau.

Sursa : www.mediafax.ro