15 feb 2021 - Stiri

Perchezitii la mai multe persoane, cercetate dupa ce ar fi vandut unui spital masti de protectie contrafacute

Mai multe persoane sunt cercetate de poliţişti, fiind bănuite că ar fi vândut unui spital măşti de protecţie despre care se crede că sunt contrafăcute.

Politistii fac luni dimineata zece perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti si in judetele Bihor, Brasov, Maramures si Timis, intr-un dosar penal in care se fac cercetari cu privire la savarsirea infractiunilor de inselaciune si punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata.

,,Faptele au legatura cu activitatea de comercializare catre o unitate spitaliceasca desemnata drept spital faza I pentru asistenta pacientilor testati pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 de masti de protectie ce poarta o marca inregistrata cunoscuta la nivel mondial, produse cu privire la care exista indicii temeinice ca sunt contrafacute", au transmis politistii IGPR.

Conform acestora, sase persoane vor fi duse la audieri.

La perchezitii participa luptatori din cadrul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale si specialisti ai Institutului National de Criminalistica, dar si politisti de la IPJ Bihor, Brasov, Maramures si Timis.

Sursa : www.mediafax.ro