12 mai 2021 - Stiri

Ministrul Sanatatii va prezenta luni, in Parlament, raportul preliminar privind decesele COVID

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, va parcicipa, luni, în Parlament, la „Ora Guvernului”, pentru a prezenta raportul preliminar privind decesele COVID-19, anunţă liderul PSD, Marcel Ciolacu.

,,La solicitarea PSD, ministrul Sanatatii va veni luni in Parlament sa prezinte raportul preliminar privind decesele de COVID-19. Romanii au dreptul sa stie adevarul. Familiile care si-au ingropat apropiatii, bolnavii cronici lipsiti de tratamente sau interventii medicale de specialitate, toti cei care au suferit ca urmare a deciziilor luate de autoritati trebuie sa stie adevarul! Tot adevarul", anunta Marcel Ciolacu.

Liderul PSD aminteste ca parlamentarii coalitiei de guvernare s-au opus infiintarii comisiei de ancheta privind pandemia.

,,<Transparentii> care au votat ieri - in mod rusinos! - impotriva infiintarii Comisiei de ancheta privind pandemia au datoria morala sa ofere raspunsuri, iar vinovatii trebuie sa plateasca", conchide Ciolacu.

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat solicitarea PSD ca ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, sa participe luni, de la ora 16.00, la ,,Ora Guvernului".

Sursa : www.mediafax.ro