26 ian 2021 - Stiri

Marcel Ciolacu, despre bugetul pregatit de Guvern: Avem numai austeritate, taieri de pensii, de salarii si concedieri

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat că miercuri partidul va prezenta un buget alternativ şi susţine că abordarea din bugetul pregătit de Guvern este greşită: „Avem în faţă numai austeritate, tăieri de pensii, de salarii şi disponibilizări.

,,Maine (miercuri-n.r.) va vom prezenta propunerea noastra de buget alternativ pentru Romania anului 2021 si, din discutiile avute cu liderii de sindicat, am tras concluzia evidenta ca toata lumea este ingrijorata de Romania anului 2021 si de aceasta propunere de buget de austeritate a actualului Guvern, a domnului premier Citu Florin, fost ministru al Finantelor. Este o abordare gresita, prioritatikle bugetare ale actualului Guvern nu sunt la fel de prioritare ca si ale rominilor", a declarat Marcel Ciolacu la finalul unei intalniri pe care a avut-o marti cu liderii sindicali.

Presedintele PSD a anuntat ca partidul va incerca in Parlament sa modifice bugetul: ,,Ramane o majoritate nu consistenta, una fragila in Parlament, si speram chiar si din arcul guvernamental sa ne gasim sustinere in propunerile noastre de modificare a bugetului".

Acesta a spus ca bugetul prezentat de Guvern este unul de austeritate.

,,Este o ingrijorare in ceea ce priveste viitorul Romamiei: nu avem investitii majore, nu avem consum, pur si simplu avem in fata numai austeritate, taierei de pensii, de salarii, de venituri si, nu in ultimul rand, de disponibilizari", a mai spus Marcel Ciolacu.

Sursa : www.mediafax.ro