01 oct 2020 - Stiri

Marcel Ciolacu, despre amanarea alegerilor parlamentare: Este posibil ca un proiect sa fie depus la Parlament

Este posibil ca un proiect privind amanarea alegerilor sa fie depus la Parlament, a declarat joi seara presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Intrebat la Antena 3 daca se pot tine alegeri in conditiile in care in Romania se inregistreaza peste 2.000 de cazuri de Covid pe zi, presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a raspuns: "Nu, dar nu ii intereseaza altceva, decat sa tina alegerile, sa injure PSD-ul. (...) Lumea va avea o lehamite sa mearga, mai ales dupa aceste imagini, lumea va avea o lehamite sa mai vina la vot, pentru ca nu mai conteaza ce voteaza ei".

Liderul social-democrat sustine ca este posibil ca un proiect care sa vizeze amanarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie sa fie depus la Parlament.

,,Este posibil sa fie depus un astfel de proiect. Am vazut mai multi lideri, eu nu am cerut pana acum, mai multi lideri politici din Parlament care au cerut", a spus Ciolacu.

El crede ca daca un astfel de proiect ar fi adoptat, va fi atacat la CCR.

,,Va spun ce vor face: vor face acelasi lucru pe care l-au facut si cu pensiile. Vor ataca la CCR proiectul, daca CCR va da ca este constitutional, va dati seama ca nu pot sa dea ca e neconstitutional, ca tocmai au dat ca e constitutional, dar au acest drept de a ataca, va dura vreo doua saptamani pana se va decide, pe urma presedintele are dreptul de a retrimite parlamentului, iar se voteaza, si vom ajunge in 6 decembrie. Au tot jocul facut", a precizat liderul PSD.

Sursa : www.mediafax.ro