10 nov 2020 - Stiri

Italienii il scapa pe Dragos Savulescu de condamnarea din Romania, intr-un dosar de coruptie

Actorul roman care a aparut intr-un film cu Kevin Costner scapa de condamnarea definitiva data de judecatorii romani. Dragos Savulescu a fost condamnat la 5 ani si 6 luni cu executare intr-un dosar de coruptie.

In acelasi dosar a fost condamnat si Radu MAzare, in prezent, la Rahova. Acum, Savulescu, in varsta de 47 de ani, este in Italia. Judecatorii l-au scapat de condamnare. In Romania, il poti vedea intr-un film pe Netflix. "Love by design," unde joaca alaturi de Jane Seymour, pe care o stii din Dr. Quinn.

Savulescu este casatorit cu fosta miss Univers Albania.

"Curtea de Apel Napoli respins executarea mandatului, a recunoscut sentinta emisa de instanta romana, a dispus executarea pedepsei in Italia si suspendarea executarii.

Nu-mi ascund dezamagirea fata de un astfel de verdict. In general, sunt foarte rezervat sa comentez dosare si solutii pronuntate in instante. Din motive pe care nu trebuie sa le dezvolt. Dar Italia este ceva mai departe. Ma indoiesc ca o declaratie de-a mea ar putea sa fie interpretata ca o presiune asupra justitiei italiene. Dar poate aude ministrul Justitiei. Suntem extrem de dezamagiti de o astfel de dezlegare," a spusministrul Justitiei,Catalin Predoiu.

Sursa : www.mediafax.ro