03 aug 2018 - Stiri

Instantele in secolul XXI – comunicarea cu clientii

Institutul National al Magistraturii anunta ca in perioada 11-12 octombrie la Budapesta, Ungaria, va avea loc "6/th Annual Conference on Courts and Communication”, conferinta la care pot participa si doi magistrati din Romania.

Potrivit INM, conferinta va avea ca tema principala “Instantele in secolul XXI – comunicarea cu clientii”, iar intre aspectele dezbatute vor figura brandu-ul instantei, instantele in mediul online, satisfactia clientilor.

Prima zi a conferintei va fi dedicata prezentarilor, iar cea de-a doua atelierelor de lucru, in cadrul carora vor fi dezbatute problemele curente si bune practici in materie.

Evenimentul se adreseaza judecatorilor cu atributii de purtator de cuvant cu o vechime maxima in profesie de 6 ani si cu o buna cunoastere a limbii engleze. INM anunta ca va face selectia participantilor in functie de urmatoarele criterii:

 

-relevanta programului pentru activitatea profesionala a magistratului candidat/specializarea ceruta pentru curs;

-neparticiparea la alte forme de pregatire internationala;

-posibilitatea si disponibilitatea magistratului de a disemina informatiile la care va avea acces prin participarea la programul de pregatire.

Comunicatul INM

Chestionarul

Sursa : www.juri.ro