13 oct 2019 - Stiri

Heroina in valoare de 1.500.000 de euro, confiscata intr-un dosar de trafic de droguri: Un cetatean roman si trei din Republica Moldova, implicati - VIDEO

Procurorii DIICOT şi poliţiştii au ridicat 20 de kilograme de heroină cu o valoare pe piaţă de 1.500.000 de euro, în urma investigaţiilor într-un dosar de trafic de droguri în care sunt cercetaţi un cetăţean român şi trei din Republica Moldova. La razie a fost găsită şi valută.

In urma unei operatiuni desfasurate in Bucuresti, Constanta, Ialomita si Calarasi, procurori DIICOT structura centrala, impreuna ofiteri de politie din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti efectueaza cercetari fata de un cetatean roman si trei din Republica Moldova pentru trafic de droguri de risc si trafic international de droguri de mare risc.

,,In cauza exista suspiciunea rezonabila ca suspectii, membrii unui grup infractional organizat, au livrat droguri de mare risc (heroina) in Romania, prin intermediul unei firme de transport persoane, pe ruta Istanbul - Chisinau, in vederea comercializarii pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor limitrofe", informeaza DIICOT, printr-un comunicat de presa.

Anchetatorii au confiscat 20 de kilograme de heroina, valoarea de piata a drogurilor fiind de aproximativ 1.500.000 de euro.

Totodata, au fost ridicate si indisponibilizate sumele de 19.990 de euro, 784 dolari, 2.125 de lire turcesti, 2.087 de lei moldovenesti si 2.580 de lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale.

Sursa : www.mediafax.ro