25 nov 2021 - Stiri

George Simion, in Parlament: unde s-a ascuns Florin Citu, unde s-a ascuns micutul

Liderul AUR, George Simion, a criticat în Parlament formarea alianţei de guvernare PNL-PSD-UDMR. Unde s-a ascuns Florin Cîţu, unde s-a ascuns micuţul, s-a întrebat Simion de la microfonul Parlamentului, în condiţiile în care preşedintele PNL a lipsit de la discursurile parlamentarilor.

Declaratiile au fost facute joi la Parlament.

,,Unde s-a ascuns Florin Citu, unde s-a ascuns micutul, poate e cu presedintele Klaus Iohannis", a ironizat Simion lipsa liderului PNL de la sedinta din Parlament.

George Simion a ironizat si greselile facute in timpul audierilor de ministrii propusi in guvernul Ciuca.

,,Am vazut cum se impart portofelele si inelele in acest guvern... s-au inventat portofolii noi ca sa ajunga la toata lumea... Am vazut ca ati luat si banii mortului... Daca va bateti joc si luati banii de pe pieptul poporului, nu vad o casnicie frumoasa", a mai spus Simion.

Copresedintele AUR a mai spus ca partidul pe care il reprezinta vrea alegeri anticipte la primavara si ca pana atunci va face opozitie fata de ,,dictatura lui Klaus Iohannis".

,,Daca va pasa de poporul roman, votati pentru suspendarea lui Iohannis", le-a transmis liderul AUR parlamentarilor.

Declaratiile au fost facute in timpul dezbaterilor parlamentare. In cadrul acestora, guvernul Ciuca solicita votul de investire din partea parlamentarilor.

Sursa : www.mediafax.ro