13 mai 2022 - Stiri

Fost director din PMB, condamnat in dosarul lui Oprescu, dat si el in urmarire

Fostul director din Primăria Bucureşti, Popa Bogdan Cornel, condamnat definitiv, vineri, la 11 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul în care fostul primar general a fost condamnat la 10 ani şi 8 luni de închisoare, a ost dat şi el în urmărire europeană.

In urma deciziei instantei, Serviciul Investigatii Criminale din Politia Capitalei a pus in aplicare un mandat privind condamnarea la pedeapsa cu inchisoarea de 11 ani si 6 luni, emis pe numele lui Bogdan Cornel Popa, fost director in cadrul Primariei Bucuresti.

Barbatul nu a fost gasit la domiciliu sau la adresele cunoscute, fapt pentru care a fost dispusa punerea in urmarire, fiind emis si mandat european de arestare.

Primarul Sorin Oprescu avea o ,,relatie atipic de apropiata" cu directorul Administratiei Cimitirelor, Bogdan Cornel Popa, spun anchetatorii, care arata ca edilul il lua cu el pe Popa la receptii la care acesta nu avea acces, la Cotroceni, la ambasade sau in vizite oficiale in strainatate, au declarat, la momentul anchetei, surse judiciare, pentru MEDIAFAX.

Sursa : www.mediafax.ro