16 apr 2018 - Stiri

Donald Trump, acuzat ca este implicat in ,,numeroase scheme frauduloase". O moderatoare tv l-a pus la zid pe presedintele SUA. ,,Aveti o relatie infractionala cu avocatul"

Moderatoarea tv Mika Brzezinski l-a acuzat pe preşedintele Donald Trump de implicarea într-o „multitudine de scheme frauduloase”.

Presedintele american a lansat un mesaj furios pe Twitter, referitor la raidul FBI-ului asupra biroului avocatului sau, Michael Cohen, care a facut parte dintr-o ancheta privind unele fraude bancare si incalcarea legilor privind finantarea campaniilor electorale. ,,Privilegiul avocat-client este un lucru al trecutului. Am multi (prea multi!) avocati si ei se intreaba, probabil, cand vor ajunge in birourile, in casele lor, inclusiv in telefoanele si computerele personale. Toti avocatii sunt ingrijorati!", a scris, duminica, Trump, potrivit Daily Mail. Gazda emisiunii ,,Morning Joe" de la NBC a raspuns printr-un mesaj si l-a acuzat pe Trump ca ar avea o relatie ,,infractionala" cu avocatul sau. ,,Haideti sa ne calmam: Cand relatia lor nu este folosita in scopul comiterii unei infractiuni, relatia avocat-client este in siguranta", a scris Brzezinski pe Twitter. ,,Este problematic, deoarece se confrunta cu dumneavoastra si multitudinea de scheme frauduloase in care sunteti implicat (cel putin asa am auzit, Donald", a declarat aceasta. Brzezinski si colegul ei de platou, Joe Scarborough, au un conflict mai vechi cu Trump si cele doua parti se insulta in mod frecvent. Joi, moderatorii tv l-au atacat pe presedinte, care s-a plans ca nu a primit destule multumiri pentru victoriile militare din Orientul Mijlociu. ,,Acesta este un individ care raspunde stirilor tv, care raspunde unor afirmatii, potrivit carora a facut aceleasi greseli ca si Barack Obama", a spus Scaraborough. ,,Scrie imediat pe Twitter: ,,Unde este multumirea noastra, America?" In locul acestui lucru, comandantul armatei ar putea multumi barbatilor si femeilor care isi risca viata pe fronturile din toata lumea, care au facut lucruri extraordinare cu ajutorul comandantilor si generalilor din teatrele de operatiuni, ajutand la lupta contra ISIS". Brzezinski nu lanseaza atacuri doar la adresa lui Donald Trump, ci si a rudelor sale. In februarie 2018, omul de televiziune a lansat un atac virulent la adresa Primei Doamne, Melania Trump si a consilierului Casei Albe, Ivanka Trump - fiica presedintelui - spunand ca cele doua femei au ,,locuri de munca false". Ivanka a fost criticata dur, dupa ce a refuzat sa-i raspunda reporterului NBC Peter Alexander la o intrebare legata de numarul mare de femei care l-au acuzat pe Trump de comportament indecent. Ivanka a spus ca este nedrept sa fie ,,vizata" de o asemenea intrebare, deoarece este fiica presedintelui. Brzezinski a criticat-o dur pentru acest lucru. ,,Ei bine, nu este ministrul transporturilor. A venit acolo ca sa lupte pentru femei si nu poate face fata unei asemenea intrebari", a spus Brzezinski. ,,Totul este o gluma. O gluma desavarsita. Ca si rolul Melaniei in cyberbullying, o alta insulta pentru femei".

Sursa : www.gandul.info