17 mai 2018 - Stiri

Cu galeata in Parlament | Catalin Radulescu, dupa ce a plouat in restaurantul de la Casa Poporului: E urat sa intri intr-o astfel de cladire | FOTO

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, a cerut, joi, investiţii pentru a renova Casa Poporului, după ce în restaurantul parlamentului a început să plouă, iar cei care se ocupă de administrarea clădirii au apelat la o găleată pentru a colecta apa.

Deputatul PSD, Catalin Radulescu, a cerut, joi, investitii pentru a renova Casa Poporului, dupa ce in restaurantul parlamentului a inceput sa ploua, iar cei care se ocupa de administrarea cladirii au apelat la o galeata pentru a colecta apa.

aaaaaaaaaa

"Este o cladire foarte mare, o cladire care nu s-a mai umblat la ea si n-a mai fost reparata, eu zic, de foarte multi ani, cred ca sunt 20 si ceva de ani ca nu am vazut ca s-a reparat pe aici nimic. Asa cum spunea si o colega de aici de langa mine sunt multe spatii inutile, sunt greu de intretinut si greu de curatat. Ar trebui foarte multi bani bagati ca sa fie intretinuta o astfel de cladire. Probabil ca acest semnal de alarma a fost facut foarte bine.(...) Cladirea asta este vizitata de foarte multa lume, am inteles ca este a doua cladire ca marime din lume dupa Pentagon. Lumea vine sa o viziteze, se fac si filme mai nou pe aici. (...)E urat sa intri intr-o cladire de genul asta in care vine toata lumea si tu sa arati ca ba curge apa, ba cad caramizi", a spus Catalin Radulescu.

Deputatul PSD mai spune ca alocarea unor fonduri pentru renovarea Casei Poporului nu va afectat alte investitii, precum cele din spitale sau scoli.

Sursa : www.mediafax.ro