29 iul 2021 - Stiri

Citu ii cere lui Drula sa il demita pe directorul CFR SA: "Daca ar fi lucrat la Guvern, acum era acasa"

Premierul Florin Cîţu îi cere ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă să îl demită pe directorul CFR SA, Ovidiu Vizante, spunând că „dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”.

,,Daca directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasa", este mesajul lui Florin Citu, care, practic, ii cere ministrului Transporturilor, Catalin Drula, sa il demita pe directorul CFR SA, Ovidiu Vizante.

Directorul CFR Calatori, Ovidiu Vizante, a intervenit, joi dimineata, la Antena 3, si, intrebat de ce o locomotiva nu a ajuns timp de 8 ore la trenul in care se aflau copii care se intorceau din tabara, de la Costinesti, a spus ca nu el trebuie intrebat despre acest lucru.

,,De ce ma intrebati pe mine? Noi am pus la dispozitia CFR-ului aceasta locomotiva. Daca a fost un pom cazut pe linie, locomotiva nu poate, din pacate, sari peste linie (...) Incercati, totusi, sa vorbiti cu responsabilii, cei care se ocupa de circulatie. (...) Cred ca e impropriu sa spuneti ca au stat abandonati (...), incercati sa gasiti transbordare pentru 1.000 de calatori la 1 noaptea", a spus Vizante.

Societatea Nationala de Transport Feroviar de Calatori "C.F.R. Calatori"-S.A este in subordinea Ministerului Transporturilor, condus de Catalin Drula (USR PLUS)

Sursa : www.mediafax.ro