19 nov 2023 - Stiri

Ciolacu: ,,Promovand mesajele Legii Anastasia, vom reusi sa salvam vietile celor dragi"/ Nu te urca la volan daca ai baut sau daca ai consumat droguri

Premierul Marcel Ciolacu îi îndeamnă pe şoferi, cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulaţie, să nu se urce la volan dacă au băut sau dacă au consumat droguri: „Promovând mesajele Legii Anastasia, vom reuşi să salvăm vieţile celor dragi”.

,,Sustin tema din acest an a Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulatie, aceea de a ne implica fiecare dintre noi, in calitate de autoritati sau de participanti la trafic, intr-un efort comun prin care sa prevenim pierderea de vieti pe sosele. Avem obligatia de a face acest lucru pentru copiii, tinerii, femeile si barbatii victime ale tragediilor circulatiei rutiere! Avem datoria nu doar de a face legi mai aspre, dar mai ales de a preveni astfel de tragedii", scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El aminteste ca luni va avea loc dezbaterea "#LegeaAnastasia. Drumul catre viata".

,,Impreuna - stat, mediu privat, ONG-uri, cetateni - promovand mesajele Legii Anastasia, vom reusi sa salvam vietile celor dragi! Nn te urca la volan daca ai baut sau daca ai consumat droguri! Alege viata", incheie Ciolacu.

Sursa : www.mediafax.ro