24 mar 2023 - Stiri

Centrul Provita a intrat in portofoliul Med Life. Consiliul Concurentei a dar OK-ul

Consiliul Concurenţei a anunţat vineri că a autorizat tranzacţia prin care MedLife preia Centrul de Diagnostic şi Tratament Provita.

Consiliul Concurentei a anuntat vineri ca a autorizat tranzactia prin care MedLife preia Centrul de Diagnostic si Tratament Provita.

Companiile din Grupul MedLife activeaza pe piata serviciilor medicale private de sanatate, dar si pe pietele serviciilor de dezvoltare imobiliara, comertului cu amanuntul si cu ridicata al produselor farmaceutice si parafarmaceutice, serviciilor de brokeraj si asigurari, precum si fabricarii de dispozitive, aparate si instrumente medicale si stomatologice.

Grupul opereaza o retea de clinici private, laboratoare medicale, spitale de medicina generala si de specialitate.

Centrul de Diagnostic si Tratament Provita, precum si firmele detinute de acesta, activeaza pe piata serviciilor medicale private de sanatate.

In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.

Sursa : www.mediafax.ro