14 sep 2018 - Stiri

BREAKING Liviu Dragnea, dupa audierea din dosarul mitingului din 10 august: Am fost audiat ca martor in legatura cu declaratiile privind tentativa de lovitura de stat/ Liderul PSD asteptat de protestatari

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, după audierea de la Parchetul General, că a fost chemat în calitate de martor în dosarul violenţelor din 10 august, după ce a spus că a avut loc o tentativă de lovitură de stat.

"Am fost citat ca martor in legatura cu declaratiile privind tentativa de lovitura de stat, am fost intrebat daca am elemente si le-am prezentat procurorului. Tot ce am avut de spus, am spus ca martor Nu am depus documente", a declarat Liviu Dragnea, la iesirea de la audieri.

Acesta a mai spus ca jandarmeria a actionat corect.

"Jandarmeria a actionat legal si conform regulamantelor pe care le au, in conditiile in care au fost violente destul de mari", a mai spus Dragnea.

Dragnea, asteptat de protestatari la iesirea de la audieri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost asteptat de protestatari la iesirea de la audieri, avand si un dialog cu acestia. Dragnea a fost condus de jandarmi pana la masina.

Sursa : www.mediafax.ro