16 ian 2021 - Stiri

Australienii sunt nemultumiti de guvern. Oamenii protesteaza impotriva unei duble masuri

In timp ce australienii nu pot intra in tara lor, sportivii ce vor lua parte la primul turneu de Mare Slem al anului au ajuns la Melbourne. Simona Halep este cazata la Adelaide, acolo unde va sustine cateva meciuri demonstrative. Oamenii protesteaza impotriva acestei duble masuri si cer guvernului sa ia atitudine. (ILUSTRATIE)

Letting in 1200 tennis players and their entourage feels like a Cummings moment; the point where the Victorian Government can no longer claim it's just about the science. This is a risky choice, and what hurts is that they'd take that risk for sport but not for .

-- Jamie (@mintcustard)

SURSA TWITTER / MINTCUSTARD

Amazing how all these special quarantine arrangements can be put in place for sports stars & students but they can't be used for . Do better

-- Allison Bradwell (@AB1327)

Australienii ramasi in afara granitelor se simt discriminati. Ei sustin ca nu mai e vorba despre stiinta, ci doar despre banii pe care ii vor face autoritatile. Anul trecut, turneul de Mare Slem a adus economiei 387 de milioane de dolari. In ultimul deceniu, suma adunata la bugetul tarii de Australian Open este de 2.7 miliarde de dolari.

Guvernul a stabilit un anumit numar de persoane care se pot intoarce saptamanal in tara. Ei trebuie sa stea 14 zile in carantina, in locatii puse la dispozitie de autoritati. Pe retelele de socializare s-a viralizat hashtagul #STRENDEDAUSIES, cu trimitere la cei care au dificultati in a reveni in tara lor.

This is going to be EPIC. ?? ?? ?? ?? ?? ?? It's all happening in Adelaide ?

-- #AusOpen (@AustralianOpen)

Sursa : www.mediafax.ro