13 mai 2022 - Stiri

Antonina Radu, condamnata in dosarul Colectiv la 8 ani si 8 luni, data in urmarire nationala

Antonina Radu, pompier, condamnată în dosarul Colectiv la 8 ani şi 8 luni, a fost dată în urmărire naţională, fiind emis mandat de arestare european, informează Poliţia Capitalei.

,,Avand in vedere hotararea definitiva a Curtii de Apel Bucuresti, in dosarul Colectiv, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul Investigatii Criminale a pus in aplicare cinci mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea", transmite Politia Capitalei.

Potrivit sursei citate, o persoana, respectiv Cristian Popescu Piedone, s-a prezentat la sediul unei subunitati de politie, de unde a fost preluata si incarcerata.

,,Alte trei persoane au fost preluate de la domiciliu, iar dupa intocmirea formalitatilor necesare, au fost incarcerate. Pentru o persoana, care nu a fost gasita la domiciliu, a fost dispusa masura punerii in urmarire, fiind emis mandat de arestare european", conchide Politia Capitalei.

Concret, este vorba despre Antonina Radu, pompier, condamnata in dosarul Colectiv la 8 ani si 8 luni.

,,Fata de numita Radu Antonina Tribunalul Bucuresti - Sectia I Penala a emis MEPI nr. 6253 din data de 12.05.2022, fiind condamnata la 8 ani si 8 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu si uzurparea functiei", potrivit Politiei Romane, sectiunea ,,Persoane disparute".

Sursa : www.mediafax.ro