27 dec 2020 - Instante militare

VIDEO Ancheta in scandalul in care un jandarm, ,,ofiter superior", ameninta un politist, in trafic, se muta la Parchetul Militar Iasi

Jandarmeria Galaţi a sesizat cazul ofiţerului care a ameninţat un poliţist, în Tecuci, Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi, a anunţat, duminică, instituţia.

Reprezentantii Jandarmeriei Galati au transmis ca la nivelul unitatii a fost constituita o comisie de cercetare disciplinara dupa ce Europol a postat pe pagina de Facebook modul in care un jandarm ameninta un politist, in trafic, spunandu-i ca ,,La urmatoarea misiune, cand voi coordona toate activitatile, voi avea grija special de tine".

In ancheta este luat in discutie comportamentul jandarmului fata de lucratorii de politie.

,,Conform raportului intocmit de catre ofiter si in baza verificarilor efectuate de catre comisie, s-a dispus sesizarea Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Iasi cu privire la fapte susceptibile de a fi infractiuni", spun reprezentantii Jandarmeriei Galati.

Acestia precizeaza ca ofiterul nu este incadrat pe o functie de conducere in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Galati, ci indeplineste functia de ofiter specialist in cadrul Serviciului Management Operational.

, nemultumit ca echipajul i-a dat avertisment sotiei sale pentru ca nu avea actele la ea: ,,La urmatoarea misiune, cand voi coordona toate activitatile, voi avea grija special de tine", a spus jandarmul, care i-a si spus sotiei sa nu semneze procesul verbal de contraventie.

Sursa : www.mediafax.ro