02 feb 2020 - Instante militare

Sefii jandarmului filmat cand injura si loveste un barbat au sesizat Parchetul Militar

Şefii jandarmului filmat când înjură şi loveşte un bărbat în Piaţa Gării din Cluj-Napoca au sesizat, duminică, Parchetul Militar, pentru a continua cercetările în acest caz.

Potrivit unui comunicat transmis duminica de Inspectoratul Judetean de Jandarmi (IJJ) Cluj, s-a finalizat cercetarea comisiei de verificare a incidentului si s-a dispus trimiterea dosarului la Parchetul Militar Cluj-Napoca.

,,In urma finalizarii cercetarii de catre comisia de verificare constituita la nivelul unitatii a incidentului produs in seara zilei de 1 februarie 2020, in care a fost implicat un jandarm clujean, s-a dispus sesizarea Parchetului Militar Cluj-Napoca", se arata in comunicat.

In filmarea aparuta in spatiul public se vede cum jandarmul clujean injura un barbat cazut pe jos, il face boschetar si il ameninta ca il rupe ,,in doua", dupa care il loveste cu piciorul: ,,Io-s nime-n Clujul asta? Te rup in doua!", ameninta jandarmul. Incidentul, care a avut loc in Piata Garii din Cluj-Napoca s-a incheiat la sosirea unui politist.

Sursa : www.mediafax.ro