29 mar 2021 - Curtea Constituţionala

,,Ochii pe mine!," cu Vlad Craioveanu. Invitati: Augustin Zegrean, fostul presedinte CCR, Cristian China-Birta, consultant social media si Anita Panait - Consultant comunicare HoReCa

Vlad Craioveanu te invita la o editie speciala a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!", 29 Martie, de la ora 23.00.

Cu fostul presedinte al CCR, Augustin Zegrean, vorbim despre drepturile si libertatile oamenilor in contextul pandemiei. Putem sa stam la nesfarsit in case? Au deschis protestele din noaptea de 28 spre 29 martie ,,Cutia Pandorei"? Isi vor cere oamenii, in continuare, in strada respectarea drepturilor si libertatilor sau guvernatii isi vor schimba si ei putin strategia?

Cristian China-Birta iti vorbeste despre marketing si burnout digital, in vremuri in care masca si distantarea sociala au devenit cuvintele de ordine.

Ce ar mai fi de spus despre ZEN intr-o lume in care pandemia a schimbat iremediabil obiceiurile noastre de consum, dar si modul de a relationa cu cei din jur? Atunci cand spui ,,nu" cuiva, iti spui de fapt ,,da" tie? Invata de la ,,Chinezu", un redutabil consultant de social media!

Trecem apoi la un domeniu in care pandemia a facut ravagii si anume Industria Ospitalitatii. Anita Panait iti spune de ce oamenii din HoReCa au ajuns la capatul rabdarii, care sunt solutiile concrete pentru salvarea business-urilor, dar si previziunile in materie de antreprenoriat pentru 2021.

O editie speciala ,,Ochii pe mine!" pe care nu vrei sa o ratezi luni, 29 Martie, incepand cu ora 23.00, la Aleph News!

Sursa : www.mediafax.ro