20 ian 2022 - Tribunale

Tribunalul Bucuresti a dispus incetarea grevei la STB. Mesajul transmis de institutia de transport

Angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) trebuie să îşi reia activitatea, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti.

Potrivit unui comunicat transmis de STB, in urma deciziei Tribunalului, toate mijloacele de transport vor iesi in traseu conform graficului.

,,Bucurestenii din zona metropolitana, care pe durata grevei nu au putut beneficia de titlurile de calatorie achizitionate, vor primi o zi de calatorie gratuita. Ne cerem scuze tuturor calatorilor pentru disconfortul creat si asiguram utilizatorii de faptul ca STB SA a analizat circumstantele ce au condus la declansarea acestui protest si a dispus masuri in consecinta pentru cei care au fost implicati in aceasta actiune sindicala ilegala", a transmis STB.

Angajatii Societatii de Transport Bucuresti au intrat joi dimineata in greva spontana, dupa actiunea de protest de miercuri. Directorul societatii Adrian Crit vorbeste de interesele personale ale unui lider de sindicat, dar si de faptul ca solicitarea angajatilor de majorare cu 200 de lei a salariilor nu poate fi indeplinita, dupa majorarea cu 10% de anul trecut, pentru ca ar duce la insolventa companiei. STB are 10.600 de angajati.

Sursa : www.mediafax.ro