10 oct 2019 - Tribunale

Sectia de procurori dezbate joi cererea lui Felix Banila de a activa la Parchetul Tribunalului Bacau

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistarturii ia în dezbatere, joi, solicitarea lui Felix Bănilă de a-şi continua activitatea la Parchetul Tribunalului Bacău, după ce a demisionat de la conducerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

"Nota privind cererea domnului procuror BANILA OLIVER FELIX de continuare a activitatii la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau ca urmare a eliberarii din functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism", este unul dintre punctele de pe ordinea de zi a sedintei Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Sedinta este programata sa inceapa joi, la ora 10.00.

Felix Banila a anuntat, miercurea trecuta, ca si-a depus demisia de onoare de la conducerea DIICOT, dupa ce, cu doua zile inainte, presedintele Klaus Iohannis ii ceruse sa plece din fruntea structurii de parchet, pe fondul gestionarii anchetei din Caracal. In aceeasi zi, seful statul a semnat decretul de eliberare din functie.

Sursa : www.mediafax.ro