21 apr 2019 - Tribunale

Parcari pentru avocati la TMB si CAB. Raspunsul Primariei Capitalei

Baroul Bucureşti condus de Ion Dragne (foto) informeaza avocatii cu privire la discutiile care au avut loc cu reprezentantii Primariei Municipiului Bucuresti, Directia Transporturi, pentru alocarea unor locuri de parcare destinate avocatilor in proximitatea Tribunalului Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti.

Reprezentantii Primariei Capitalei si cei ai Baroului Bucuresti s-au intalnit pentru gasirea unei solutii in ceea ce priveste asigurarea locurilor de parcare pentru avocati in zona Tribunalului Bucuresti si a Curtii de Apel Bucuresti. Avocatii au cerut sa le fie puse la dispozitie 100 de locuri de parcate langa Tribunalul Bucuresti si 25 in apropierea CAB, pe baza de abonament. Iata care a fost raspunsul Primariei Capitalei:

„In baza prevederilor HCGMB 322/2018 privind aprobarea tarifelor de exploatare a parcajelor apartinand domeniului public si/sau privat al Municipiului Bucuresti, nu este posibila rezervarea locurilor de parcare, pe baza de abonament. Directia Transporturi a initiat un raport de specialitate privind aprobarea tarifelor de exploatare a parcajelor apartinand domeniului public si/sau privat al Municipiului Bucuresti, in elaborarea unui proiect ce contine prevederi referitoare la abonamente pentru utilizarea locurilor de parcare, cu/fara rezervare.

Astfel, fata de solicitarea dumneavoastra de rezervare a unor locuri de parcare, apreciem oportun ca membrii Baroului sa faca nominal aceste solicitari, dupa aprobarea proiectului mai sus-mentionat”.

Corespondenta purtata intre Baroul Bucuresti si Primaria Capitalei

 

Sursa : www.juri.ro