06 iun 2018 - Tribunale

Lovitura dura pentru Daniel Baluta: Taxa de salubritate din Sectorul 4, ANULATA de Tribunalul Bucuresti. Cetatenii cer DEMITEREA primarului

PNL Sector 4 anunţă că a câştigat în primă instanţă anularea taxei de salubritate impusă de primarul Daniel Băluţă cetăţenilor din sector. Decizia este supusă contestării, cei din PNL susţinând ca primăria nu va ezita nici o clipă să o facă.

"PNL a reusit sa faca dreptate cetatenilor din Sectorul 4! Partidul National Liberal Filiala Sector 4 a obtinut in prima instanta anularea taxei de salubritate impusa in mod nedrept de catre Adiministratia Baluta si Alianta PSD-ALDE-PMP-PPUSL. Ne asteptam ca Primarul si acolitii sai sa conteste decizia Tribunalului Bucuresti, ignorand nemultumirile cetatenilor din sectorul pe care il conduc, dar avem speranta ca aceasta hotarare istorica data astazi sa ramana definitiva" Nemultumiti de primarul lor, cetatenii Sectorului 4 au initiat si o petitie online pentru demiterea acestuia. "Demiterea primarul Daniel Baluta sector 4 In urma activitatilor pe care edilul Daniel Baluta le desfasoara in forta in sectorul 4 , si anume : ridicarea chioscurilor de preasa, retragerea pazei de la scoli si Gradinite, schimbarea gardurilor si bordurilor in fiecare an , transformarea sectorului 4 intr un adevarat santier ..... haideti sa incercam prin semnarea acestei petitii sa asiguram un viitor mai bun copiilor nostri si noua locuitorilor acestui sector !!!"

Sursa : www.gandul.info