14 aug 2019 - Tribunale

Gheorghe Dinca a ajuns la Tribunalul Olt, unde anchetatorii cer prelungirea mandatului de arestare

Gheorghe Dincă a ajuns, miercuri dimineaţa, la Tribunalul Olt, unde anchetatorii cer prelungirea mandatului de arestare preventivă pe numele bărbatului care a mărturist că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani).

Gheorghe Dinca a ajuns, miercuri dimineata, la Tribunalul Olt, unde procurorii DIICOT au cerut prelungirea mandatului de arestare preventiva pe numele barbatului care a recunoscut ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu (15 ani) si Luiza Melencu (18 ani) si apoi le-a ars cadavrele.

Anchetatorii continua, miercuri, si cercetarile la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal. Acestia vor folosi, potrivit unor surse judiciare, aparatura speciala pentru scanat solul, cu care spera sa poata descoperi si alte probe posibil ingropate sub pamant sau in gropile betonate. De asemenea, sursele citate au precizat ca la cercetari va participa si o echipa formata din specialisti in geodezie.

Pe numele lui Gheorghe Dinca a mai fost depusa marti o plangere la Inspectoratul de Politie din Olt. O femeie il acuza pe acesta ca a violat-o si lovit-o, potrivit unor surse judiciare.

Sursa : www.mediafax.ro