24 iun 2018 - Tribunale

"Escrocul din Carpati" si fotbalul romanesc. Se cere la Tribunal anularea alegerilor de la FRF/ Metoda cluburilor inventate ca sa voteze, brevetata in anii 2000 | DOCUMENT

Federaţia Română de Fotbal a fost dată în judecată de unul din membrii săi, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj, care cere la Tribunalul Bucureşti anularea alegerilor din 18 aprilie, în urma cărora Răzvan Burleanu a obţinut, cu aproape 70% din voturi, un nou mandat de 4 ani, scrie Pro Sport

DOCUMENT AICI

Actiunea a fost introdusa pe 4 mai 2018, la Sectia a III-a Civila, si nu are fixat, deocamdata, un termen pentru prima infatisare. Mihai Prunariu, presedintele AJF Gorj, spune ca sansele de succes sunt mari si invoca trei argumente in sprijinul demersului: organizarea alegerilor de un Comitet Executiv declarat ilegal de instanta, un numar de votanti de peste trei ori mai mare decat cel conform cu actele si violarea secretului votului.

Cazul votantilor legali la FRF este, de asemenea, de notorietate, iar ProSport l-a semnalat cu mult inainte sa se discute, macar, de identitatea celor care urmau sa candideze pentru postul de presedinte al federatiei. La Registrul Asociatiilor si Fundatiilor din Romania nu s-au mai operat modificari, in privinta membrilor FRF, din 2001. O neglijenta si o nepasare jignitoare in regimul lui Mircea Sandu, care stia ca pe el nu are cine sa-l conteste, si o sfidare aroganta in regimul Razvan Burleanu.

Desi din motive diferite, ultimii doi presedinti ai FRF au avut aceeasi atitudine fata de legile statului roman. Indiferent, insa, care au fost ratiunile pentru care nu s-a obosit federatia sa intre in legalitate, efectul este acelasi: deciziile Adunarii Generale sunt usor contestabile. Din cei 82 de membri ai FRF trecuti in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor de la Ministerul Justitiei, numai 23 mai exista in acest moment, in cazul altor 6 situatia fiind neclara. Restul au disparut definitiv, desfiintate sau falimentate.

In toti acesti ani, atat Mircea Sandu, cat si Razvan Burleanu au stiut ca alegerile organizate de ei sunt ilegale, dar au mizat pe faptul ca nimeni, niciodata, nu isi va asuma raspunderea sa-i dea in judecata sau sa-i reclame la procuratura.

CITESTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

Sursa : www.mediafax.ro