02 iul 2018 - Tribunale

Borcea aşteaptă să vadă dacă va fi eliberat condiţionat. Ultima oară a motivat că are şapte copii, care au nevoie de tată

Magistraţii Tribunalului Ilfov sunt aşteptaţi să decidă, luni, asupra cererii de eliberare condiţionată formulată de Cristian Borcea. Până acum, instanţa i-a respins de două ori cererea de liberare condiţionată.

Tribunalul Ilfov a amanat saptamana trecuta, pentru 2 iulie, pronuntarea in cazul cererii de eliberare conditionata a fostului actionar de la Dinamo.

Pe 2 mai, Judecatoria Sectorului 4 i-a respins cea de-a doua cerere de eliberare conditionata. El mai depusese o cerere de eliberare conditionata si in decursul anului 2017, solicitare care i-a fost de asemenea respinsa. In motivarea respingerii, magistrati au precizat ca timpul petrecut de el in detentie este insuficient si ca, desi a spus ca cei sapte copii au nevoie de tata, oricum el va locui cu mama sa, nu cu vreunul dintre minori.

 

Dinamovistul este incarcerat la Penitenciarul Jilava dupa ce a fost condamnat definitiv, in anul 2014, de Curtea de Apel Bucuresti, la sase ani si patru luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori.

 

Sursa : www.gandul.info