27 oct 2021 - Parchete

Ucigasul lui Marian Cozma, implicat intr-un dosar de trafic de persoane. Parchetul din Gyor a cerut o pedeapsa mai aspra

Barbatul a luat legatura cu victima, pe care o cunoscuse anterior din despre care stia ca lucra ca prostituata. Ivan Sztojka i-a luat banii fetei, care l-a reclamat la Politie.

Potrivit Parchetului General de Apel Gyor, in cazul lui Ivan Sztojka, care si-a exploatat iubita, este justificata modificarea incadrarii, de la spalare de bani la proxenetism si trafic de persoane, motiv pentru care se impune o pedepsa mai aspra.

Se mentioneaza ca barbatul si-a schimbat doar numele, nu si stilul de viata, iar in timpul liberarii conditionate a mai comis o infractiune.

Cine este Ivan Sztojka

Handbalistul roman Marian Cozma a fost asasinat pe 8 februarie 2009, fiind injunghiat in inima in fata unui club de noapte. A murit aproape instantaneu din cauza ranilor.

Gasiti vinovati de crima de gradul I si II de crima, Raffael Sandor si Nemeth Gyozo au fost condamnati la inchisoare pe viata, iar inculpatul de gradul III, Ivan Sztojka, a primit 20 de ani de inchisoare in prima instanta, dar in a doua instanta, Raffael Sandor si Nemeth Gyozo au primit cate 18 ani.

Ivan Sztojka a fost eliberat in 2018, dar de atunci a revenit in inchisoare.

.

Sursa : www.mediafax.ro