26 sep 2018 - Parchete

Secretar de stat in MAI, AUDIAT la sediul Parchetului General in dosarul protestelor din 10 august

Mihai Dan Chirică, secretar de stat în MAI, s-a prezentat miercuri dimineaţă la sediul Parchetului General pentru a fi audiat în dosarul protestului din 10 august, în care acesta a fost pus sub acuzare pentru complicitate la abuz în serviciu şi participaţie improprie la purtare abuzivă.

Secretarul de stat in MAI, Mihai Dan Chirica, s-a prezentat miercuri dimineata la sediul Parchetului General pentru a fi audiat de catre procurori. Acesta a petrecut in sediul institutiei aproape o ora si a refuzat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor.

Comisarul sef de politie Dan Mihai Chirica, secretar de stat pentru relatia cu institutiile prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, este urmarit penal pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva in forma continuata in timp ce colonelul Sebastian Cucos, in prezent prim adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Romane, este urmarit penal pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva in forma continuata.

Alaturi de acesta, mai sunt urmariti penal si colonelul Ionut-Catalin Sindile, in prezent imputernicit inspector general al Jandarmeriei Romane, maiorul Cazan Laurentiu Valentin si fostul sef al Jandarmeriei, Sebastian Cucos.

Sursa : www.mediafax.ro