29 sep 2020 - Parchete

Scandal post-alegeri. Clotilde Armand cere Parchetului general sa preia ancheta privind situatia voturilor din Sectorul 1

Clotilde Armand, castigatoarea alegerilor in sectorul 1 a anuntat ca urmeaza sa ceara marti, Parchetului General, sa preia ancheta despre situatia voturilor de la Sectorul 1, unde a fost deschis deja un dosar penal in rem (pentru fapta n.red.) in speta persoanei prinse cu peste o suta de procese-verbale asupra sa.

,,Aud ca prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) impreuna cu fostul primar bolsevic de la Sectorul 1 (da, este un bolsevic pur sange care a transformat Politia Locala in politie politica si a folosit-o sa ma urmareasca) vor sa renumere voturile pentru ca tineti-va bine: "voturile reprezinta vointa si speranta oamenilor. Iar acestea nu trebuie in niciun caz furate." Really? Si in 2016 ce-ati facut domnilor?! Acum, eu vreau sa-i lamuresc pe cei doi in felul urmator. Astazi voi solicita Parchetului General al Romaniei sa preia ancheta despre situatia de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Sa intelegem si noi o treaba", a scris politiciana pe Facebook.

Aud ca prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) impreuna cu fostul primar bolsevic de la Sectorul 1 (da, este un...

Publicata de pe

Primarul in functie al Sectorului 1,, cere Biroului Electoral Central renumararea voturilor. Candidata USR-PLUS la Primaria Sectorului 1 al Capitalei, C l-a acuzat pe Tudorache de tentativa de fraudare a alegerilor. Clotilde Armand a chemat si politia la Biroul Electoral.

Sursa : www.mediafax.ro