16 mar 2018 - Parchete

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au declanşat o anchetă în cazul unui tânăr pentru ca şi-ar fi împins bunica de la etajul zece

Autor: Vasile Magradean

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au declanşat, vineri, o anchetă în cazul unui tânăr de 23 de ani din Cluj-Napoca, acuzat că şi-ar fi împins bunica în vârstă de 79 de ani de la etajul zece al unui bloc din cartierul Mănăştur.

Surse judiciare au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că tânărul şi-ar fi agresat şi bunicul, care a fost transportat la UPU Cluj-Napoca, cu fracturi.

”Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au declanşat o anchetă în cazul unui tânăr de 23 de ani din Cluj-Napoca, urmând să se stabilească încadrarea faptei. Din primele cercetări, rezultă că, pe fondul unui conflict, tânărul şi-ar fi agresat bunicul în vârstă de 89 de ani, iar pe bunica sa, în vârstă de 79 de ani ar fi împins-o pe geamul balconului de la etajul zece al blocului din cartierul Mănăştur în care locuiau aceştia. Femeia a murit pe loc, iar bărbatul a fost transportat la UPU Cluj-Napoca”, au spus sursele citate.

Directorul de îngrijiri al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, Monica Costin, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul de 89 de ani prezintă fracturi la faţă şi o plagă parietală stângă.

”A fost adus de un echipaj SMURD după ce a fost agresat de nepot. Este stabil hemodinamic şi i se fac investigaţii de computer – tomograf şi examen de specialitate maxilo – facial”, a spus Costin.

Sursa : www.mediafax.ro