29 mai 2021 - Parchete

Parchetul General a preluat ancheta in cazul mortii lui Ioan Crisan, in urma exploziei masinii sale in parcarea unui supermarket din Arad

Parchetul General a preluat ancheta în cazul exploziei maşinii omului de afaceri din Arad, Ioan Crişan, informează, sâmbătă seara, instituţia. Cercetările vizează infracţiunea de omor.

Parchetul General a transmis ca in temeiul art. 325 Cod procedura penala, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia de urmarire penala si criminalistica a preluat ancheta in cauza privind explozia autoturismului Mercedes Benz in parcarea magazinului din cartierul Vlaicu - zona Lebada, din Arad, sambata dimineata.

,,Preluarea cauzei a avut in vedere complexitatea cauzei data de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave si pentru a se asigura solutionarea cu celeritate a cauzei, in scopul unei mai bune infaptuiri a actului de justitie", transmite Parchetul General.

Cercetarile se efectueaza sub aspectul savarsirii infractiunii de omor, dupa ce Ioan Crisan a murit in masina, in urma exploziei.

O explozie, urmata de un incendiu si soldata cu un deces a avut loc in parcarea unui supermarket din municipiul Arad, anunta autoritatile locale. La volan se afla Ioan Crisan, om de afaceri aradean, patronul firmei piscicole Crimatex.

Sursa : www.mediafax.ro