09 dec 2019 - Parchete

Ministerul Justitiei anunta selectie pentru 10 posturi de conducere vacante in principalele parchete

Ministerul Justiţiei organizează selecţia procurorilor pentru a face propuneri de numire pentru ocuparea funcţiilor vacante de conducere în cadrul principalelor parchete. Perioada de selecţie a început luni.

Potrivit Ministerului Justitiei, sunt vacante posturile de prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie; de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie; de procuror sef sectie-Sectia de urmarire penala si criminalistica al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie; de procuror sef sectie-Sectia parchetelor militare-Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie; de procuror sef sectie-Sectia de resurse umane si documentare-Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie; de adjunct al procurorului sef al DIICOT si de adjunct al procurorului sef al DNA; precum si postul de adjunct al procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie si de procuror sef sectie-Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie-Directia Nationala Anticoruptie.

Se organizeaza selectie si pentru functia de procuror sef sectie-Sectia de combatere a coruptiei-Directia Nationala Anticoruptie.

Procurorii pot depune cereri de inscriere, pana la data de 30 decembrie 2019, ora 24.00, la Directia resurse umane a Ministerului Justitiei din Bucuresti.

Lista procurorilor care indeplinesc conditiile legale de participare la selectie si programarea interviurilor se va afisa la sediul Ministerului Justitiei si se va publica pe site-ul institutiei pana la data de 14 ianuarie 2020, ora 24.00.

Sursa : www.mediafax.ro