08 nov 2018 - Parchete

Dosarul politistului din Vaslui acuzat de omor, preluat de Parchetul General. Procurorii propun arestul preventiv

Dosarul poliţistului vasluian Mihai Vizitiu, care a omorât un tânăr în urmă cu câteva luni, a fost preluat de către procurorii Parchetului General şi au dispus reţinerea lui, agentul urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, precizează surse judiciare.

Procurorii Parchetului General au preluat dosarul politistului vasluian Mihai Vizitiu din cadrul Biroului Rutier si au dispus retinerea lui pentru 24 de ore, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Procurorii il vor aduce pe politist, in cursul zilei de joi, in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva.

Politistul vasluian este cercetat pentru omor, dupa ce l-a impuscat pe nepotul fostului sef al Biroului Rutier Vaslui in luna martie a acestui an, dupa ce i s-ar fi descarcat arma in timp ce-l imobiliza.

Tanarul de 27 de ani era urmarit de politistii de la Rutiera, care aveau informatiii ca acesta conduce un autoturism, desi avea permisul suspendat, fiind cercetat in mai multe dosare pentru incalcarea legislatiei rutiere. Arma politistului s-ar fi descarcat in timp ce il imobiliza pe Adrian Munteanu, iar victima a murit la scurt timp.

Sursa : www.mediafax.ro