19 iul 2019 - Parchete

Codrin Stefanescu, reactie la anuntul presedintelui privind sustinerea lui Kovesi la sefia Parchetului European: Ca sa nu-l incurce mama catuselor la prezidentiale

Codrin Ştefănescu a reacţionat, vineri, la anunţul Administraţiei Prezidenţiale. Fostul secretar general al PSD a afirmat că Emmanuel Macron o susţine pe L.C. Kovesi la şefia Parchetului General pentru a nu îl încurca „mama cătuşelor” pe Klaus Iohannis cu o candidatură la alegerile prezidenţiale.

,,Klaus e fericit! Foarte fericit! Seful sau Macron l-a anuntat ca va retrage imediat candidatura procurorului francez ca sa-i faca loc Codrutei. Ca sa nu-l incurce cumva -mama catuselor- cu vreo candidatura surpriza la prezidentiale. Ca sa fie bine, ca sa nu fie rau! Poti sa nu-i spui -sarut-mana- unui astfel de Sef? Pai, nu poti!", a scris Codrin Stefanescu, pe Facebook.

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, i-a promis lui Klaus Iohannis, intr-o convorbire telefonica avuta vineri,ca va retrage candidatura lui Jean-Francois Bohnert de la conducerea Parchetului European si o va sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru aceasta functie,anunta Administratia Prezidentiala.

Sursa : www.mediafax.ro