14 sep 2018 - Parchete

BREAKING Liderul PSD, Liviu Dragnea, audiat la Parchetul General

Liviu Dragnea s-a prezentat vineri seară la Parchetul General pentru a fi audiat de către procurori. La intrarea în instituţie, acesta a spus că a fost chemat în calitate de martor.

Liviu Dragnea nu a facut declaratii la intrarea in sediul Parchetului General, in schimb nu este exclus ca acesta sa fie chemat in dosarul protestelor din 10 august.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, recent, ca in zilele urmatoare vor fi facute publice informatii ce arata ca protestele din 10 august au fost finantate si din extern, iar protestatarii au fost bine organizati, incercandu-se o lovitura de stat.

"Eu zic ca PSD sa ramana la guvernare, ca asa m-am angajat in 2016. Cine a oprit pe cine sa vorbeasca in partid? Sigur, a aparut o suparare cu doamna Carmen Dan, dar macar altcineva sa sustina demiterea ei. Doamnei Firea i s-a inoculat ideea ca cineva vrea sa arunce vina pentru 10 august pe doamna prefect. I-am si spus doamnei Firea inaite de CEx am vazut in presa ca doamna Dan ar fi spus ceva despre prefect, care e apropiat doamnei Firea. Nu putem vorbi de o vina pentru ca eu sunt absolut convins ca in 10 august institutiile statului nu au actionat ilegal, Jandarmeria a intervenit respectand regulamentele", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Presedintele PSD a mai afirmat ca s-a incercat o lovitura de stat, iar miscarea a fost finantata.

"Dar PSD ce trebuia sa faca? Sa o demita pe Carmen Dan, spunand ca PSD le-a adus celor violenti pietre din caldaram. Au fost proteste finantate si din extern. Eu am auzit ca vor iesi saptamana viitoare. Eu nu m-am folosit niciodata de zvonuri. E mai putin important de unde (am auzit - n.r.). Vor iesi informatii despre faptul ca s-au finantat aceste proteste, ca au fost organizati paramilitar, ca au provocat intotdeauna jandarmii, au incercat sa intre prin forta in Guvern. Asta a fost o lovitura de stat", a mai spus Dragnea.

Sursa : www.mediafax.ro