14 iun 2018 - Parchete

Bercea Mondial si fiul sau, trimisi in judecata de Parchetul General pentru tentativa de omor

Procurorii Parchetului General l-au trimis în judecată, joi, pe Anghel Sandu, zis şi Bercea Mondial, şi pe fiul acestuia, pentru tentativă de omor, faptă care ar fi fost săvârşită în luna ianuarie 2009. În prezent, cei doi sunt încarceraţi în alt dosar.

,,Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a inculpatilor (in prezent arestati in alta cauza): Anghel Sandu, sub aspectul savarsirii tentativei la infractiunea de omor; Anghel Laurentiu, sub aspectul savarsirii tentativei la infractiunea de omor calificat", au precizat reprezentantii unitatii de parchet.

Potrivit sursei citate, in data de 22 ianuarie 2009, in municipiul Slatina, Bercea Mondial ar fi lovit cu un cutit si cu alte obiecte o persoana, din cauza unei neintelegeri legate de un teren. Conflictul ar fi fost declannsat deoarece victima ar fi vandut terenul unei alte persoane.

,,In acelasi context, persoana vatamata mentionata anterior, precum si o alta, ce o insotea, au fost lovite de inculpatul Anghel Laurentiu (fiul inculpatului Anghel Sandu) cu un autoturism la volanul caruia se afla, ruland cu mare viteza si urmarind victimele. In urma altercatiei, ambele persoane au suferit leziuni traumatice care le-au pus viata in pericol, una dintre ele necesitand pentru vindecare 12-13 zile ingrijiri medicale, iar cealalta 80-90 de zile", au mai spus procurorii.

Dosarul a fost trimis Tribunalului Olt.

Sursa : www.mediafax.ro