14 aug 2019 - Parchete

Alexandru Cumpanasu spune ca Dinca a fost protejat de politicieni: Daca am depus 60 de pagini la parchet, exista

Alexandru Cumpănaşu a declarat că a depus la parchet documente care cuprind informaţii cu privire la persoanele din politică şi din poliţie care l-ar proteja pe Gheorghe Dincă şi o presupusă reţea de trafic de minore, subliniind că ar fi implicaţi peste 20 de politicieni.

,,Asteptarea mea este aceea de a stabili dincolo de declaratiile acestui individ (Gheorghe Dinca, n.r.) din care eu nu cred nicio iota sa stabileasca - prin alte mijloace de proba, nu prin declaratiile lui - adevarul. (...) Exista asteptarea mea si a familiei Alexandrei de a afla adevarul cu privire la complicii acestuia, la reteaua din spatele lui, la cei care-l protejau din politie, la cei care-l protejau din politica, din parchet, din alte zone - daca ei exista. Si daca eu am depus 60 de pagini la parchet, cred ca exista. (Informatiile depuse la parchet sunt, n.r.) Despre persoane care l-au cunoscut si protejat de-a lungul timpului - cu nume", a declarat Alexandru Cumpanasu, la Digi24.

Intrebat de unde detine informatiile, unchiul Alexandrei a spus ca a primit din partea cetatenilor peste 3.000 de pagini cu detalii pe care le-a selectat.

Cumpanasu a mai spus ca ar fi si politicieni complici: ,,Nu voi da nume, pentru ca este firesc sa le protejez identitatea cat timp nu sunt dovediti. Eu am depus indicii si declaratii si nume. Sunt (multi, n.r.). Cred ca vor iesi, daca se face ancheta cum trebuie, cel putin 20 de politicieni. Nu sunt numai din Olt. Cine a spus ca doar din Olt? Nu. Eu stiu despre cine e vorba. Nu sunt ministri actuali".

Sursa : www.mediafax.ro