22 aug 2018 - Judecătorii

INM: Listele cu judecatorii si procurorii care pot sustine concursul de promovare in functii de executie

Institutul National al Magistraturii a publicat listele cu numele judecatorilor si procurorilor care indeplinesc conditiile pentru a candida la concursul de promovare in functiile de executie, efectiva si pe loc, din data de 16 septembrie 2018. Potrivit anuntului Institutului National al Magistraturii, pentru promovarea efectiva concursul se va organiza in vederea ocuparii unui numar de 70 de functii de executie la nivelul instantelor judecatoresti, dintre care 59 la tribunale si 11 la curtile de apel.

In schimb, pentru promovarea pe loc, au fost scoase la concurs un numar de 100 de locuri la tribunale, 50 de locuri la curtile de apel, 53 de locuri la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, 152 de locuri la parchetele de pe langa curtile de apel, 92 de locuri la parchetele de pe langa tribunale, 1 loc de procuror militar PICCJ si 2 locuri de procuror militari la parchetul militar de pe langa curtea militara de apel.

Conform procedurii, concursul de promovare in functii de executie a judecatorilor si procurorilor consta in sustinerea unor probe scrise, cu caracter teroretic si practic.

Listele privind judecatorii admisi

Listele privind procurorii admisi

 

Sursa : www.juri.ro